Inschrijven
Informatie
Let's Get Together Event
Let's Get Together Event

Tijdens ons let’s get together event staan de woorden ontdek, leer, werk en groei centraal wat we graag met jou samendoen. Deze dag willen we door middel van interessante maar vooral interactieve lezingen jou een leuke en leerzame dag bezorgen waarbij je ook de gelegenheid krijgt om met collega’s uit het vak kennis te maken.

Maar hoe ziet deze dag eruit;

  • Peter Luijkx; Directeur van Cosinta zal een workshop ondernemerschap geven waarin hij je leert hoe je succesvol kunt groeien in je bedrijf. 
     
  • Monique de Haas is succesvol business coach binnen haar eigen bedrijf my boost. Zij biedt trajecten aan in het boosten van jouw bedrijf wat betreft de groei, kennis en omzet. Tijdens haar lezing zal ze je nieuwe inzichten geven in hoe je beste te werk kunt gaan met het adviseren van producten. Dit begint immers met luisteren naar de klant, maar hoe doen we dat?
     
  • Geertje Algera is smartphone video expert. We weten allemaal dat we actief moeten zijn op social media en dat het delen van video's een steeds belangrijker onderdeel hierin wordt. Geertje zal je tijdens deze dag op een leuke en interactieve manier tips &  tricks geven over het maken van video's met jouw smartphone.
     
  • Dokter Debby Bom is cosmetisch arts en ambassadeur voor ons mooie merk bdr. Zij zal jullie op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de cosmeticabranche

Daarnaast verwennen we je uiteraard met genoeg lekker eten en proosten we met elkaar op de mooie dingen in het leven.

Profiteer van exclusieve let’s get together event kortingen! 

Deze kortingen zijn voor onze trouwe klanten maar wat als je nog geen klant bent? Dan gelden er leuke aanbiedingen zodat je kennis kunt maken met ons uitgebreide assortiment aan merken.

Bedrijfsnaam
Cosinta Service Beauty Inspiration Center

Adres
Heliumstraat 160, 2718RS Zoetermeer
Planning
Start 10:00 05-06-2023
Eind 17:00 05-06-2023
Einddatum inschrijving 23:00 04-06-2023
Aantal inschrijvingen 52
Maximum inschrijvingen 75
Beschikbare plaatsen 23
Inschrijven
Inschrijving gesloten, inschrijftermijn verlopen